MEMo3 is onze nieuwste en meest uitgebreide energiemonitor en -schakelaar. MEMo3 verzamelt bedraad, draadloos of via internet, alle energieverbuiken in je woning of gebouw en toont verbruikgrafieken en kosten in hoge resolutie rechtstreeks op je tablet of PC.

MEMo3, de opvolger van MEMo2, komt met heel wat extra mogelijkheden:
Het grafisch display zorgt ervoor dat de belangrijkste functies snel visueel gecontroleerd kunnen worden. De module communiceert nu zowel over WLAN als over LAN. De toevoeging van ‘MQTT’ maakt koppeling via internet tussen verschillende meetmodules op verschillende locaties mogelijk. Om de werking van de MEMo3 (art.nr. WS.503) en zijn gekoppelde meters dagelijks te controleren worden waarschuwingen verzonden naar een Email-adres zodat een mogelijk probleem snel kan worden herkend en opgelost.

MEMo3 registreert van maximaal 64 energiekanalen, 3 jaar data aan 1 minuut resolutie op zijn interne SD kaart. Met de logica webinterface bepaal je zelf de regels om grootste verbruikers te schakelen aan het juiste tarief, piekverbruik te vermijden of eigenverbruik aan zonne-energie te maximaliseren.

Naast MEMo3 zijn er voor de minder uitgebreide installaties ook nog de LoWi3, MiLo of ReMI datalogger webservers.

Fig. MEMo3 toont via lokale webpagina o.a. kwartiervermogen in de grafieken tot 12 dagen terug. Via de logica webpagina kan men zelf regels gaan invoeren om bv. piekverbruiken te vermijden of te schakelen op injectie of tarief. Totaalverbruik en injectie wordt hier gemeten met een 3 fase kWh-meter van 2-wire(EMM.630 MID), maar dit kan ook uit de digitale meter worden ingelezen.

MEMo3 op Android,
of Windows, of IOS, of Alexa,…

MEMo3 is eveneens een datalogger-webserver. Met de webbrowser surf je naar je energiewebsite in de MEMo3 module. Je hoeft dus geen app of software te installeren om ‘live’ overzicht te krijgen in energiekosten en verbruik.

Upgrade naar MEMO3

Heb je al een MEMo1 of MEMo2 dan kan je voordelig omruilen naar de nieuwe MEMo3 via onze servicedienst.

Prijslijst 2-Wire Monitors en meters

Onze actuele 2-wire prijslijst met de nieuwste 2 Wire meters en monitors kan je opvragen via deze link:
Al onze modules zijn beschikbaar via de reguliere elektro groothandel